Tájékoztató a Rendkívüli szünet időszakára 2021.március 8.- április 16.

Koronavírus-járvány elleni óvintézkedések - Haberkorn Fairtool online shop

Tisztelt Szülők!
Kedves Édesanyák és Édesapák!


Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a védelmi intézkedések ideiglenes szigorítása idején a gyermekfelügyeletről szóló 111/2021. (III.6.) Korm. rendelet szerint 2021. március 8-ától mégis biztosíthatunk ügyeletet az óvodáinkban.

Tudjuk, hogy a szülők számára a koronavírus-világjárvány harmadik hulláma elleni védekezés érdekében elrendelt rendkívüli óvodai szünet többlet erőfeszítést és újabb megoldandó feladatokat jelent. Ugyanakkor tekintettel arra, hogy a járvány az intézményekben is terjed, a szóban forgó rendelet 2. § - ára hivatkozva kérjük a kedves szülőket, hogy az ügyeleti ellátást csak a legszükségesebb esetben - különösen a védekezésben való részvétel, és munkahelyen végzett munkavégzés alkalmával - vegyék igénybe.

Az ügyeleti ellátásra minden esetben a gyermekek saját óvodájában (épületében), azaz telephelyenként kerül sor, melyről a szülő/törvényes képviselő kérelme mérlegelését követően gondoskodunk.

Erre tekintettel kérem azokat a szülőket, akik az ügyeletet igénybe kívánják venni gyermekük számára, szíveskedjenek ezt 2021. március 07-én legkésőbb 12.00 óráig írásban jelezni az info@szentimrevarosiovi.ujbuda.hu e-mail címen a mellékelt nyomtatvány (Kérelem/Nyilatkozat) felelős kitöltésével, megküldésével. Az igény elbírálásáról természetesen mindenkit írásban értesítünk.

Azoknak az óvodánkba járó gyermekeknek, akik nem kérik az ügyeletet, de segítség lenne, ha az óvodai étkezést biztosítanánk számukra; lehetőségük van az E-menza rendszerben az étkezést megigényelni. Kérem, ezt 2021. március 07-én legkésőbb 12.00 óráig tegyék meg, így már hétfőtől tudjuk biztosítani az ételt. Továbbiakban az E-menza rendszer eddigi működési rendje szerint igényelhetik meg az ételt.

Várhatóan a csomagolt élelmet minden nap 11.00-13.00 óra között vehetik majd át az óvodában.

Munkatársaimmal mindent megteszünk azért, hogy valamennyi óvodásunknak és családjának megadjuk a megfelelő segítséget a most kialakult helyzetben.


Budapest, 2021. március 06.

Köszönöm türelmüket és megértésüket!

Üdvözlettel:

Szoboszlai Beatrix

intézményvezető
s.k.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA